Vi har en tid tilbudt våre abonnenter å laste ned en gratis app som kan benyttes blant annet til å gi pushvarsel til telefonen før avfallsbeholderne skal tømmes. Denne appen har nå fått en stor oppgradering. Har du lastet ned appen tidigere, er det derfor viktig at du avinstallerer - og reinstallerer appen for at endringene skal virke.

MinRenovasjon app

Tømmekalender:
Selv om du ikke ønsker å få varsel på telefonen, viser tømmekalenderen i appen datoer for kommende avfallstømming – hvilket avfall som blir hentet når. 
Har du en slektning som trenger ekstra oppfølging rundt avfallstømmingen, eller passer du huset til en venn som er bortreist? Da kan du enkelt legge inn flere adresser ved behov, og du får varsel for alle adressene dersom du ønsker det.

Du kan også sende oss meldinger og bilder via appen, du kan se returpunkter og gjenvinningsstasjoner der, og du kan logge inn på "min side" via bankid i appen. I tillegg finner du sorteringsinformasjon for din kommune i appen.

Du finner appen i app store/google play på din telefon:

iOS – App Store: https://apps.apple.com/no/app/minrenovasjon/id606138819

Android – Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=no.norkart.komtek.renovasjon.client&hl =no&gl=US

Kom i gang med MinRenovasjon på 1-2-3:

1. Last ned appen fra Google Play eller App Store. Om du allerede har appen må den oppdateres til siste versjon.

2. Søk opp din kommune, og legg til din adresse eller gårdsnummer/bruksnummer.

3. Skru på varsler om du ønsker det (husk å stille inn telefonen til å akseptere push-meldinger/varsel), og at telefonen må være koplet til wi-fi eller mobildata på det tidspunktet du velger for å motta varsel.

Viktig informasjon om varsler og tilganger
Varslinger fra appen kan utebli på grunn av innstillinger på mobiltelefonen din. Dette handler i de fleste tilfeller om at appen ikke har fått tillatelsene som trengs.
Mobiltelefonen må også være tilkoblet WiFi eller mobildata på det varslingstidspunktet du velger. Alle varsler som er sendt, eller forsøkt sendt, har du full oversikt over i appen under «varslingshistorikk».