LOOP Miljøskole tilbyr undervisningsopplegg om kildesortering og gjenvinning for alle alderstrinn. Opplegget er variert og består av hefter, tegneserier, musikk, film, spill, en teaterforestilling og oppgaver.

LOOP Miljøskoles materiell er tilpasset kompetansemålene i læreplanene, og kan brukes i ulike fag og i tverrfaglige prosjekter. Miljøskolen gjennomfører også andre tiltak som bidrar til å spre kunnskap om kildesortering og gjenvinning. 

Nå har det kommet nye filmer om å leve bærekraftig og å ta vare på naturressursene. Alt er kostnadsfritt for skoler/barnehager, og stoffet er tilpasset nye kompetansemål. Det er ulike filmer for barnehage, barnskole, ungdomsskole og videregående skole. Filmene finner du her.

Vi har fortsatt en mengde hefter og fagtekster. Alle heftene kommer både på bokmål og nynorsk. I disse heftene møter vi de kjente karakterene Kaia & Karim. Lærerveiledningen er også brushet opp! Trykk LOOPs miljøskole for å komme til undervisningsressursene, enten det er filmer eller hefter du er på utkikk etter.

 

Knerten