For de som abonnerer på SMS-varsling er det derfor svært viktig å gå inn på denne artikkelen for å se hvilken rute dere hører til. Det er ikke nødvendig å melde seg av eksisterende rute, siden det ikke vil bli sendt ut SMS-varsel tilknyttet de gamle rutene etter 30.12.19, men dere må melde dere på de nye rutene for at SMS-varsel skal fortsette. 

 

Abonnenter som har lastet ned gratisappen "Min Renovasjon" trenger ikke å gjøre noe, der vil varselet fortsette å komme som før. Unntaket er de som er berørt av kommunesammenslåinger. Dersom du bor i en kommune som er berørt av kommunesammenslåing, må du legge inn adressen varselet skal gjelde for på nytt. Dette kan du gjøre nå. Grunnen til dette er oppdateringer i databasen for kommuner som slår seg sammen.

For en oppskrift på hvordan du laster ned appen, og bestiller SMS-varsling, se denne artikkelen.

 

Du kan også legge inn din adresse og få opp en liten oversikt over hvilke datoer som er de nærmeste for hvilke avfallstyper vi henter. Dette gjør du enkelt her. Der kan du også få opp en tømmekalender for hele året som du så kan skrive ut. Der er det også en oversikt over de returpunktene som er nærmest der du er (forutsatt at du har aktivert posisjonsvisning på din telefon/nettbrett).

 

Dersom du ønsker en oversikt over alle rutene for 2020, og hvilke uker vi henter hvilken type avfall på din rute, finner du en årsoversikt her