Pleier du å sette frem beholderen på tømmedag, eller glemmer du å sette frem sekken med plastavfall? Last ned gratisappen "Min Renovasjon" - og få varsel som minner deg på tømmedagene.

Denne appen gir deg tømmeoversikt der du kan søke opp din kommune og adresse (eller gnr og bnr) og få vite når vi kommer og henter avfall. Du får vite hvilken type avfall som hentes på hvilke dager, og du kan sette varsler på mobilen din for å få beskjed når det er på tide å sette frem beholdere og plastsekk.
Ved å tillate varsling vil du kunne få automatiske varsler om tømming dagen før eller samme dag på et tidspunkt du selv bestemmer.

Du kan også enkelt slå opp et detaljert kart over alle returpunkter i nærheten av der du bor, med informasjon om hva slags avfall som leveres til gjenvinning på hvilke steder. Videre kan du slå opp informasjon og få oversikt over sortering, samt informasjon om beliggenhet og åpningstider for din lokale gjenvinningsstasjon. Det kan hende at din nærmeste gjenvinningsstasjon ikke er i den kommunen du bor i.

Last ned appen Min Renovasjon her:

App Store for Iphone/iOS.

Playbutikk for Android.