Eksempler på avfallshus

Her er noen eksempler på avfallshus som kan kjøpes. Det er ikke MNA som selger disse, men vi vil gjerne vise frem at det fins løsninger for de som ønsker et avfallshus, men som ikke har tid eller anledning til å snekre et selv. Husk av avfallshuset må ha så liten høydeforskjell som mulig til terrenget foran – bruk gjerne subbus til å planere med, ikke singel. Da blir underlaget flatt og hardt, og beholderne synker ikke nedi underlaget når de trilles for tømming. Husk også at avfallshuset må ha en bredde som gir plass til det nødvendige antall beholdere (og gjerne også sekken for plastavfall). Et tips er å ikke lage fronter på avfallshuset som delvis dekker åpningen. Da blir beholderne vanskeligere å få ut av huset når de skal tømmes.

Namas som har avdeling i Grong, Høylandet og Overhalla selger avfallshus, med priser fra kr 1790,-. For mere informasjon, se her

Avfallshus laget av en privatperson på Kolvereid, og han kan treffes på Facebook her

avfallshus-m-tilgang-fra-to-sider-4

Dette er avfallshus laget av Ytre Namdal vekst, og de treffes på Facebook her.

bilde-av-yn-vekst-sitt-avfallshus

På Kongsmoen bygger Andreas Ahlin avfallshus etter forskjellige størrelser og varianter. Send mail til auneahlin@hotmail.com for nærmere informasjon. Her er et eksempel:

Dersom vi finner flere som lager slike hus som er laget slik at de fungerer fint både for abonnentene og renovatørene, vil vi legge ut informasjon om disse på denne siden.