Åpningstider

stormyra

Klikk på kartet for å forstørre

Stormyra Gjenvinningsstasjon
Adresse: Sandmoen 180, 7863 Overhalla
Mandag kl. 08.00 – 19.00 
Tirsdag – fredag kl. 08.00 – 15.00 
Tlf.nr: Kundesenter 74 28 17 60 (Stormyra 74 28 09 90)

På Stormyra kan du levere hageavfall, plast, drikkekartong, glass/metall-emballasje, matavfall, dekk, tekstiler, asbest/eternitt (i egne sekker), papir, papp, isopor, gips, isolasjon, ee-avfall, farlig avfall, hvitevarer, trevirke, trykkimpregnert trevirke, jern/metall, ikke-brennbart (til deponi), brennbart avfall og vindusglass med og uten PCB og klorparafiner.

Praktiske tips:

  • Unngå kø! Møt opp i god tid før stasjonen stenger for dagen.
  • Vis god kø-kultur!
  • Sorter avfallet samtidig som du laster det opp på tilhengeren. Da slipper du å kjøre fram og tilbake.
  • Ta kontakt med betjeningen hvis du er i tvil om hvor du skal kaste avfallet.*

* Gjenvinningsstasjonene er bemannet med veileder/e som viser dere hvor avfallet skal kastes. Har dere litt tunge gjenstander kan de være behjelpelig med å løfte det ut av bil/henger.

På Stormyra gjenvinningsstasjon har vi en egen bu med “Gi og ta”. Denne er blitt populær og er mye besøkt. Her kan man kan sette i fra seg fullt brukbare gjenstander som er for gode til å kastes, og som noen andre kan ha bruk for. Finner du noe i bua du kan tenke deg, er det bare å ta det med seg hjem. Vi tar ikke i mot ting som går på strøm (ee-avfall) der.

Tenk sikkerhet

Det er viktig at alt avfall som skal til gjenvinningsstasjonen for sortering er sikret på veien dit. Pakk derfor bil og henger godt. Dette er viktig, slik at ikke gjenstander blåser av henger, og skaper trafikkfarlige situasjoner eller forsøpler langs veiene.

Ved sortering av avfall på gjenvinningsstasjonene må det utvises forsiktighet. Et besøk på enkelte av stasjonene kan iblant oppleves som kaotisk med mange besøkende, kryssende trafikk, anleggsmaskiner og store høydeforskjeller mellom rampe og container. Ikke la barn oppholde seg på gjenvinningsstasjonene uten tilsyn.

Retningslinjer for levering

Velkommen til våre gjenvinningsstasjoner og takk for at dere sorterer!

Gjenvinningsstasjoner har stengt rød-dager, julaften og i romjula (unntatt Stormyra gjenvinningsstasjon som har åpent 27.desember (3.juledag) kl 10.00-14.00)!

Åpningstider fra januar 2019 finner du her.