Innkjøring av avfallet i jule- og nyttårshelgen

I jule- og nyttårshelgen vil mange abonnenter oppleve at renovatørene kommer på andre dager enn de vanligvis gjør. I annonsene her finner du de rutene hvor det er endringer i forhold til den oppstatte årsplanen for tømmetider hos deg. Klikk på annonsen for et større bilde. Dersom din rute ikke er nevnt vil renovasjonsbilen komme på vanlig ukedag. For en oversikt over hvilken rute du hører til – sjekk her.

Vi anbefaler alle våre abonnenter å laste ned gratisappen “min renovasjon” – der kan du velge å få varsel om tømmedag, oversikt over neste tømmedag og avfallstype, og du kan se våre returpunkter og åpningstider på gjenvinningsstasjonene.

Dersom du allerede har lastet ned appen, er det viktig å være oppmerksom på at den vil gi varsel om første mulige innkjøringsdag etter røddager i kalenderen.

Lager du en fast oppstillingsplass for avfallsbeholderne ved veien der renovasjonsbilen kjører, slipper du å tenke på at beholderne må trilles frem på tømmedag.

Vi ønsker våre abonnenter en Riktig God Jul og et Godt nytt år!